Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Presentació dels Fulls 107 i de la renovació del web del MASMM

Les dues presentacions van tenir lloc el dimecres 11 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’estatge del Museu Arxiu.

Presentació dels Fulls 107 i de la renovació del web del MASMM

El número 107 de la revista Fulls del Museu Arxiu conté estudis relacionats amb el món de la cuina, els proveïments, els menjars en les dècades de la postguerra, les botigues de queviures, etc., amb articles de Josep Maria Clariana, Núria Masafrets, Xavier Alarcon i Josep Maria Dressaire. En la secció de documentació, Mercè Montserrat exposa cinc receptes de carns fredes o fiambres de Nadal que encara s’elaboren actualment a Mataró. Jordi Malé va presentar la web renovada del Museu Arxiu. A banda d’incorporar dins el portal la secció d’Actualitat, que conté notícies sobre la institució i l’agenda de les seves activitats, el web ha ampliat dues seccions de la seva pàgina d’Arxiu: d’una banda, l’Arxiu musical, que permet consultar i cercar els registres d’unes sis mil i escaig partitures del fons propi del MASMM -provinent de diferents donacions particulars-, en el qual destaquen les partitures de l’antiga Acadèmia Musical Mariana; i, d’altra banda, l’Arxiu imatges, amb cinc mil registres de fotografies de tema mataroní.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables