Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Acte de cloenda del 75è aniversari del Museu Arxiu

Un concert d'àries del primer barroc a la capella dels Dolors, d'agraïment a totes les persones i entitats que donen suport al Museu Arxiu.

Acte de cloenda del 75è aniversari del Museu Arxiu

El dissabte 12 de febrer ha tingut lloc a la capella dels Dolors de Santa Maria el concert La Strozzi. Amor, abandó i venjança, interpretat per Anaïs Oliveras (soprano) i Edwin García (tiorba). El programa s'ha centrat en l'obra poc coneguda de Barbara Strozzi, compositora veneciana del segle XVII. Un concert memorable, de gran qualitat interpretativa, que ha servit per cloure l'any del 75è aniversari del Museu Arxiu. Abans del concert, Joan Castellà, el soci més veterà de l'entitat, ha pronunciat unes paraules d'agraïment a totes les persones, empreses, fundacions i administracions que fan possible l'activitat actual del Museu Arxiu. A continuació, Enric Termes, vicari episcopal, en representació de l'Arquebisbat de Barcelona, ha agraït la feina de l'equip del Museu Arxiu en la conservació i la gestió del patrimoni artístic i documental de Santa Maria i de Mataró.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables