Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Presentació del número 122 de la revista Fulls i de l'opuscle sobre Antoni Martí Coll

Presentació del número 122 de la revista Fulls i de l'opuscle sobre Antoni Martí Coll

Dilluns 12 de novembre a les 7 del vespre a la sala d’actes del Museu Arxiu de Santa Maria, al carrer de Beata Maria núm. 3.

El Museu Arxiu de Santa Maria – Centre d’Estudis Locals de Mataró – i l’Associació Amics de la Ciutat de Mataró van organitzar un acte en el qual es va presentar el número 122 de la revista Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria i també un opuscle sobre l’exalcalde i historiador Antoni Martí Coll. El número 122 de la revista conté tres articles. En el primer, Núria Gil i Sílvia Cañellas estudien a fons els vitralls de la capella del Sagrament de la basílica de Santa Maria; en el segon, Francesc Masriera explica com la inauguració del monòlit dedicat a Pompeu Fabra l’any 1968 va suposar poc després l’arrencada de la delegació d’Òmnium Cultural a Mataró; en el tercer, Antoni i Josep Gomà tracen la biografia del seu pare, Josep Gomà i Carol (1918-1994), cronista de l’esport i fill adoptiu de la ciutat de Mataró. L’opuscle Reconeixement a Antoni Martí Coll surt a la llum quan fa tres anys del traspàs de Martí. Editat per les dues entitats organitzadores, per la família Martí, l’Ajuntament de Mataró, el Club d’Opinió Jaume Llavina, la Fundació Iluro i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, aplega totes les intervencions de l’acte que es va celebrar el 27 d’octubre de 2016 en record de l’exalcalde i historiador.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables