Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

9 de juny: tarda de portes obertes al Museu Arxiu de Santa Maria

9 de juny: tarda de portes obertes al Museu Arxiu de Santa Maria

Per celebrar el Dia Internacional dels Arxius, commemorant la creació del Consell Internacional dels Arxius de la UNESCO el 1948

El Museu Arxiu de Santa Maria – Centre d’Estudis Locals de Mataró- es va afegir a aquesta diada programant una tarda de Portes Obertes a la seu de l’arxiu de la institució, la casa de cós del carrer de Beata Maria, el dissabte 9 de juny entre les 18 h i les 21 h. Durant les mateixes hores, també es van poder visitar les dependències de l’Arxiu Comarcal del Maresme i l’Arxiu Municipal de Mataró. L’estatge de l’Arxiu restà obert durant tres hores. Una oportunitat per conèixer totes les estances que custodien uns fons arxivístics molt importants per a l’estudi de la història de la ciutat. En totes les sales hi hagué mostres de documents originals. Es van poder recórrer els següents espais: la sala d’actes i exposicions, la sala de consulta, la gran biblioteca, la sala de fons fotogràfics, el dipòsit principal de l’arxiu parroquial i dels fons patrimonials, la sala de partitures, goigs, cartells i numismàtica, i la sala dedicada al recull de documents d’entitats, institucions i associacions de Mataró.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat y cookies