Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

9 de juny: tarda de portes obertes al Museu Arxiu de Santa Maria

Per celebrar el Dia Internacional dels Arxius, commemorant la creació del Consell Internacional dels Arxius de la UNESCO el 1948

9 de juny: tarda de portes obertes al Museu Arxiu de Santa Maria

El Museu Arxiu de Santa Maria – Centre d’Estudis Locals de Mataró- es va afegir a aquesta diada programant una tarda de Portes Obertes a la seu de l’arxiu de la institució, la casa de cós del carrer de Beata Maria, el dissabte 9 de juny entre les 18 h i les 21 h. Durant les mateixes hores, també es van poder visitar les dependències de l’Arxiu Comarcal del Maresme i l’Arxiu Municipal de Mataró. L’estatge de l’Arxiu restà obert durant tres hores. Una oportunitat per conèixer totes les estances que custodien uns fons arxivístics molt importants per a l’estudi de la història de la ciutat. En totes les sales hi hagué mostres de documents originals. Es van poder recórrer els següents espais: la sala d’actes i exposicions, la sala de consulta, la gran biblioteca, la sala de fons fotogràfics, el dipòsit principal de l’arxiu parroquial i dels fons patrimonials, la sala de partitures, goigs, cartells i numismàtica, i la sala dedicada al recull de documents d’entitats, institucions i associacions de Mataró.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables