Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Exposició: "MATARÓ PER PUIG I CADAFALCH. LLUMS I OMBRES"

La inauguració va tenir lloc el dijous dia 21 de setembre a 2/4 de 8 del vespre a l'estatge del Museu Arxiu amb gran nombre d'assitents.

Exposició:

Aquesta exposició és una producció del Museu arxiu de Santa Maria que mostra què ha fet Mataró, a través de l’Ajuntament o bé d’entitats culturals i civils, per homenatjar el seu il·lustre compatrici i preservar la seva memòria. Actes i esdeveniments plens de clarobscurs. És l'aportació de l'entitat a l'Any Puig i Cadafalch. Per complementar el relat dels tretze apartats de l’exposició, van intervenir Carles Bailo, Imma Bassols, Manuel Cusachs, Mariona Gallifa, Esteve Mach, M. Àngels Mas i Josep Puig-Pla. Jordi Malé va conduir la presentació i va explicar el contingut d'alguns dels apartats. L'exposició estarà oberta fins el dia 28 d'octubre, tots els divendres i els dissabtes de 6 a 8 h del vespre.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables