Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Mataró recorda a Josep M. Ferrer i Gibert

El Museu Arxiu va col·laborar en l'acte de record a Josep M. Ferrer que va tenir lloc el dilluns dia 11 de juliol a les 19.30 h a Can Marfà

Mataró recorda a Josep M. Ferrer i Gibert

Josep M. Ferrer i Gibert (1932-2013) va ser una persona profundament implicada en la vida cultural i associativa de la nostra ciutat. Des de la seva participació com a secretari de l’Associació d’Antics Alumnes de Santa Anna a les primeres juntes de la llavors Delegació d’Òmnium Cultural com a tresorer passant també per les Aules Sènior. Va ser un dels fundadors del Club Jaume Llavina, d’on va ser l’únic secretari, i ànima durant molts anys de la Fundació Jaume Vilaseca, dedicada a la constitució a Mataró d’un Museu del Gènere de Punt. Treballà gairebé tota la seva vida laboral a Diamants Industrials Roder i de gran es convertí en un actiu excursionista. L'acte va ser organitzat per una Comissió formada per les entitats de les quals va ser membre actiu o hi va col·laborar, amb el suport institucional de l’Ajuntament de Mataró. Es presentà el llibret Josep M. Ferrer: al servei de les persones, la ciutat i el país, amb una biografia escrita per Manuel Cusachs i el recull dels seus articles sobre indústries tèxtils mataronines, publicats al Butlletí de la Fundació Jaume Vilaseca. Al final de l’acte va actuar la Coral La Perla de L'Havana.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables