Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Èxit de la tarda de Portes Obertes a l'arxiu del Museu Arxiu de Santa Maria

El Museu Arxiu de Santa Maria s'afegí a la celebració del Dia Internacional dels Arxius el dissabte dia 11 de juny entre les 17 i les 20 h.

Èxit de la tarda de Portes Obertes a l'arxiu del Museu Arxiu de Santa Maria

Entorn del dia 9 de juny, els arxius de tot el món celebren el Dia Internacional dels Arxius, commemorant la creació del Consell Internacional dels Arxius de la UNESCO el 1948. El Museu Arxiu de Santa Maria s’afegí a aquesta diada programant una tarda de Portes Obertes a la seu de l’arxiu de la institució, la casa de cós del carrer de Beata Maria 3, el dissabte 11 de juny entre les 17 h i les 20 h. L’estatge de l’Arxiu restà obert durant tres hores. Més de 60 persones van visitar l'arxiu. Van tenir l'oportunitat de conèixer totes les estances que custodien uns fons arxivístics molt importants per a l’estudi de la història de la ciutat. En totes les sales hi havia mostres de documents originals. Es va poder recórrer els següents espais: la sala d’actes i exposicions, la sala de consulta, la gran biblioteca, la sala de fons fotogràfics, el dipòsit principal de l’arxiu parroquial i dels fons patrimonials, la sala de partitures, goigs i numismàtica, i la sala dedicada al recull de documents d’entitats, institucions i associacions de Mataró. La tarda de Portes Obertes va servir també per presentar el darrer número de la revista Fulls. A banda de les notícies d’actualitat i de documentació fotogràfica de l’ermita de Santa Rita, els articles que es publiquen a Fulls 115 són: Josep Castellà i Vilà, el capità “Panna” de Manuel Cusachs; Josep Serra i Carbó, un geni silenciat de Xavier Carbó; El meu pas pel periòdic Mataró d’Albert Pera; La plaça dels Ninots de Pere Tió.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables