Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Festa de la Candelera 2015

Festa de la Candelera 2015

Visites al campanar i a l’orgue de Santa Maria, i portes obertes als espais de la basílica amb nova il•luminació i a les seccions del Museu Arxiu

En el marc de les festes de la Mare de Déu de la Candelera, Santa Maria ha obert de nou les portes tot organitzant visites culturals. Ha estat la jornada del dissabte 31 de gener. Entre les 11’30 i les 14 h, i també entre les 17 i les 19 h s'han organitzat 7 grups i han assistit 128 visitants al campanar i a l’orgue monumental. El grup de campaners de Santa Maria, el Museu Arxiu i l'equip d'organistes han anat fent les explicacions i el guiatge. El mateix dia a la tarda, entre les 18 i les 20 h, hi ha hagut portes obertes als espais de la basílica amb noves i recents il•luminacions (Capella del Sagrament, presbiteri i capella de les Santes) i també a les seccions del Museu Arxiu (la capella dels Dolors, la Secció de les Santes, la Sala de Síntesis, el retaule del Roser i la lauda sepulcral). Més de cent persones han visitat els espais esmentats i han rebut explicacions per part dels membres del Museu Arxiu. La jornada ha acabat amb el concert de Gospel Carlit en favor de Mans Unides, a la nau central de la basílica de Santa Maria.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat y cookies