Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Presentació

Cercador dins la web i publicacions del MASMM

 

 

Entreu text a cercar

   
site search by freefind

Notes

1) Per cerca de llibres, també podeu anar a la secció de Biblioteca.

2) RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes amb la principal finalitat d’augmentar-ne la visibilitat. És on s'emmagetzemen les Publicacions del Museu-Arxiu Fulls i Sessions d'Estudis. El darrer número apareix al cap d'uns mesos de la presentació i el contingut dels articles és accessible passats 2 anys.

3) En les cerques al RACO hi ha informació de resum (view) i articles complets descarregables (download). Podeu afegir la paraula 'view' sense cometes dins el requadre de cerca per sols els resums (abstracts) dels articles, que normalment ja incorporen un botó per descarregar el contingut, tot que podeu obviar articles que us interessin. També podeu obtenir resultats d'articles PDF on no és evident a quina publicació pertanyen; per saber-ho cal fixar-se en el número ressaltat en el camí de l'article: /article/download/nnnnnn/aaaaaa/. Fent cerca d'aquest número nnnnnn probablement (no sempre) podreu accedir a la publicació on està inclòs l'article.

Subscripció publicacions

Cerca a Web i publicacions MASMM

Cerca a Web i publicacions MASMM

 

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert)

raco.cat

 

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css  •  Polítiques de privacitat i cookies
Advertiment: Els resultats d'una traducció automàtica no són mai completament fiables