Cookie Consent by Free Privacy Policy website

SILVESTRE, MAS CAN

 

És una antiga casa de pagès [1] avui convertida en una casa de colònies que es troba al terme municipal de Dosrius, a la zona que comunica Canyamars i el terme d’ Arenys de Munt.[2]

Es troba concretament al cim d’ una carena entre les rieres de Can Rimbles i de Canyamars, no pas lluny del Parc Natural del Corredor i del Montnegre.

Va ser construït l’ any 1965 i és d’ obra vista, l’ interior, i arrebossat de color de maduixa, l’ exterior. Té una capacitat per a més de 150 places i està gestionat per l’ Agència Catalana de la Joventut, de la Generalitat de Catalunya.

Cases properes al Mas Silvestre són Can Patel, Can Cames, Can Tiges, Can Nogueras i Can Casi.

 

 

 



[1] http://www.diba.cat/documents/429042/dc4528b3-c444-4a5b-b028-a62037569698. (Fita núm. 14). En aquesta mateixa referència hi podeu trobar informació de molts altres edificis, cases i habitatges de Dosrius. De caràcter religiós (com l’ Església Parroquial, el Santuari del Corredor, el Far), civils (com l’ Ajuntament Vell i l’ Ajuntament Nou), de certes cases singulars de la Plaça d’ Espanya (com Ca la Marina, Can Dama, Can Mauri, Can Toribio, Can Llarg, Casa de la Bomba...) o industrials (com Manufactures Canyamars, Indústries Polinex...).

[2] GRUP LLAVOR: “Fonts. Itineraris per les fonts de Mataró…”. Op. Cit. Pàg. 155.

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs