Cookie Consent by Free Privacy Policy website

SANTANDER, BANCO DE

 

Sobradament conegut, el Banco de Santander (o simplement el Santander) és una companyia bancària espanyola creada per la unió de comerciants del nord de la Península. Les primeres activitats financeres daten del 1857.En 2013 , era el primer banco español y el decimoctavo del mundo por volumen de activos. [ 2 ] La banca minorista, que aportó el 82% del beneficio del banco en 2010 , es su principal área de negocio. [ 3 ]

L’ any 2013 era el primer banc de l’ Estat i el divuitè del món per volum d'actius. [2]La banca minorista, que va aportar el 82% del benefici del banc al 2010, en seria la seva principal àrea de negoci.

A Mataró, el Banco de Santander tindria la sucursal a la Riera núm. 72. Altres sucursals bancàries de la segona meitat del segle XX o de principis de l’ actual, a la ciutat, i concretament a la Riera, eix vital de la ciutat serien [1] Laietana (després Bankia) al núm. 46; Sabadell Atlántico, al 27; Pastor, al 51; Sabadell, al 7-8; Banesto, al 31 i Caixa d’ Estalvis i Pensions de Barcelona, al 15... per esmentar-ne algunes.

 

 

 



[1] Per consultar anunciants per categories, veure www.guiacapgrosdemataro.com

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs