Cookie Consent by Free Privacy Policy website

REFORMA, LA

 

Sastreria propietat de Francesc Jubany, que confeccionava vestits en general i que tenia oberta també una secció de camiseria, corbates, cinturons i roba interior.

La Sastreria estava situada al carrer de Montserrat núm. 22 de Mataró, als anys trenta del passat segle XX.

Altres sastreries conegudes en el Mataró d’ aquell temps foren les de Joan Oliveras, de Josep Brau i de Joan Jaume, a la Riera. També les de Pere Balasch (a la Plaça de la Llibertat, l’ actual Plaça de Santa Anna), de Joan Ballester (al carrer Nou), de Francesc Bars (al carrer Catalunya), d’ Antoni Colomer (a la Plaça de Cuba), de Salvador Coll (Lepant), de Felicià Cuní (Prat de la Riba), d’ Emili Danis (Sant Francesc d’ Assís), de Lluís Duran (Palau), d’ Antoni Font (Cuba), de Ramon Freixas (Sant Joaquim), de Joan Illa (Roger de Flor), de Lluís Mas (Santa Maria), d’ Antoni Colomer i Martí (Barcelona), de Joan Pla (carrer de la Pau), d’ Antoni Roca (Altafulla), de Josep Santamaria (Camí Ral), d’ Enric Serras (Santa Teresa 54), de Josep Subirà (Argentona), de Josep Valls (Figueretes) i de Josep Vila (al carrer de Barcelona).

 

// La Reforma va ser també el nom d’ una barberia que, als anys vint del segle passat, estava situada al carrer de Sant Francesc d’ Assís núm. 9.

 

 

 

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs