Cookie Consent by Free Privacy Policy website

MONSERRAT, BODEGUES

 

Cellers existents a Mataró des del 1895, [1] que es localitzarien gradualment en tres lloc concrets de la ciutat: Palau 29- Santa Maria 14, Carretera de Mata 36 i Hèl.lade s/n. També tindrien dependències a l’ Avinguda d’ Amèrica 73.

Es tracta sens dubte de les bodegues més conegudes de totes les existents a la ciutat, entre les quals es podrien esmentar el Celler Duran (posteriorment Castellví), de la Plaça de Cuba; Vins Santi (Montserrat 26); Vins de Cooperativa (Antoni Comas 20); Bodega (Lepanto 38); Bodega Carmen (Sant Valentí 38); Bodega Lucia (Jaume Sala 1-3); Bodega Sant Elies (St. Elies 9); Bodega Can Silveri (Sant Benet 48); Cervera Guirau (Mata 6); Colomer Nogueras (Maraton 50); La Senieta (Matheu 36); Second Company i Comercial Sanfer (Pablo Iglesias 24 i 33-35, respectivament); Cruz Montserrat (Santa Maria 14); Distribucions Vinícoles del Maresme (Rafael Estrany 31-33); Celler Destorrent (Damià Campeny 19); El Celler d’ en Víctor (Alemanya 45); Tapavins (Sant Cristòfor 14); Vinos Pocodon (Ramon Fornells 46) i Vins i Licors Joan Domingo (existent fins fa uns anys, al carrer de Sant Francesc d’ Assís 14).[2]

 

 

 



[1] A principis del segle XX tenim constat el nom de Llorenç de Xammar i de Caralt, que venia vivers de ceps americans no pas lluny d’ aquí. Al carrer de la Palma 14.

[2] http://www.portalmataro.es/cgi-bin/search.cgi?cat=Llar:Per_a_Menjar:Begudes:&idioma=0&ciutat=22

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs