Cookie Consent by Free Privacy Policy website

MAÑACH, PERFUMERIES

 

Seria sens dubte una de les emblemàtiques cadenes de perfumeria i cosmètica de Mataró. Fundades al 1858, de tradició familiar, amb el nom llavors de “La Manresana”, tindrien establiments a la Rambla 1, a la Plaça de Cuba 8, a l’ Avinguda Jaume Recoder 24, al carrer de Sant Cristòfor 21 [1], a l’ Avinguda de la Gatassa 6 i al carrer Calassanç Marquès 4. També al carrer de Sant Josep i a la Riera 43.

En un origen es tractava d’ una merceria que aviat amplià el seu ventall de productes de venda. De roba interior a fils, vetes i botons, passant per colònies, missals, guants, mantellines...També s’ hi resseguien mitges.

Entre les moltes altres perfumeries de la ciutat destacaríem Druni (a la Riera 87); Marionnaud (Barcelona 34), Raffel Pages (Sant Joaquim 47 i Riera 80), Alba i Brisa Marina S.L. (a la Riera de Cirera 8 i al carrer Nou 26, respectivament); Estudi M (Torrent 47); Salerna Resoruce S.L. (Alfons XII 88); Gala, Yves Rocher i Douglas (Esttrasbourg 5); Blau (Sant Benet 24 i Barcelona 5); Brisa Perfums (Carme 60); Sephora (Carretera de Cirera s/n) i Júlia (Rambla 2). [2]

 

 

 



[1] A la plaça de la Peixateria hi hagué també, a la primera meitat del segle XX, una merceria que era coneguda amb el nom de Cal Manresà. A principis del segle XX hi radicava aquí també el despatx de la fàbrica de gènere de punt de Joan Mañach.

[2] Per consultar anunciants per categories, veure www.guiacapgrosdemataro.com

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs