Cookie Consent by Free Privacy Policy website

ILURO, SUBMINISTRAMENTS

 

Empresa mataronina nascuda l’ any 1975 inicialment relacionada amb els subministraments de material elèctric que, a partir de 1988, s’ estengué a altres àmbits (fontaneria, sanitaris...) relacionats amb el món de la construcció. Estava ubicada al Camí Ral 532 i posteriorment al Camí del Sant Crist número 51, al Pla d’ en Boet.[1] A principis del present segle tenia una vintena de treballadors.

Pere Recasens i Jaume (originari de la Pobla de Montornès), casat amb Mª Assumpció Jofre i Font [2], n’ era el propietari. Els seus fills Josep Mª i Immaculada, serien marit i muller respectivament de Mª Teresa Rosell i Llinares i de Miquel Tuneu i Lloveras. Pere Recasens i Jaume va morir el 1985.

Des de fa anys l’ empresa forma part de AIE (xarxa de material elèctric), de CEALSA (fontaneria...) i de ABE (electrodomèstics).

Altres empreses veïnes de Comercial Iluro són Grues Mataró, Marina Lubri, Artex (paper i cartró), Planxisteria Mataró, Adorns Viada, LCR (transports), Ferros Llorente i Vidres Glas.

 

 

 



[1] http://www.iluro.es/areas/presentacion.php

[2] Els pares de Mª Assumpció foren Benet Jofre i Sitjà i Maria Font i Pujadas.

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs