Cookie Consent by Free Privacy Policy website

FERMALLI, PUBLICITAT

 

Agència de publicitat fundada l’ any 1939 ubicada a la Muralla de Sant Llorenç núm. 17, de Mataró, que en realitat va ser continuadora de “Publicidad Alfa”, ubicada al carrer de Sant Francesc d’ Assis 1, durant els anys de la Guerra Civil. Ofereix contractes publicitaris de premsa, ràdio, televisió, cinemes, rètols, tanques, camps d’ esport, impresos, reclams, etc…etc… Els seus fundadors van ser Marià Ferrer i Cassà, Aureli Mataró i Josep Llibre i el nom de FERMALLI prové de les síl.labes inicials dels tres cognoms dels tres fundadors. Al cap de poc temps Aureli Mataró seria substituït per Joan Calbo i Roca, tot i que es va mantenir el seu nom inicial.

El 1984 s’ encetarien converses amb Joaquim Ripoll i Miquel Mateu, de “Publicitat Maresme”, gràcies a les quals naixeria “Publicitat Fermalli-Maresme S.A.”. [1]

Botiga especialitzada –des del 1966- en instal.lacions de cuina però també banys, amb fabricació de materials i serveis propis, que té l’ exposició a la Riera 155 de Mataró. Ofereix facilitats de finançament.

També té exposició i fàbrica a Arenys de Mar, al carrer Jaume Pertegaz 2, al Polígon Industrial Valldegata-Draper. [2]

 

 

 



[1] Existeix un interessant article explicant la història de Fermalli-Maresme S.A. al programa especial que es publica cada any per les festes de les Santes i que al 2014 porta per títol: “Fermalli, 75 anys. Les Santes Festa Major de Mataró 2014”.

[2] www.cuinesfernandez.com

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs