Cookie Consent by Free Privacy Policy website

DELFIN, EL

 

Restaurant que es troba a les immediacions de Mataró, concretament al peu del Torrent Forcat i de la carretera N-II (quilòmetre 649), en direcció a Sant Andreu de Llavaneres.[1] Menú diari i espai d’ atraccions per a festes familiars. [2]

En va ser propietari Josep Arqué, conegut empresari també de l’ Hostal de Mar o de Ca l’ Arqué, que estava situat a la carretera N-II, actualment considerada Avinguda del Maresme.

Explica la família que regentava el restaurant que un dia arribà a la platja d’ aquella zona un dofí mig mort i d’ aquí el nom que adoptaria l’ establiment.

Altres restaurants que es troben a les immediacions de Mataró són el Celler (a poca distància del mateix El Delfín), Castell de Mata (també a la mateixa zona), Restaurant Can Bruguera (Camí de la Cornisa 39), El Celler (avui Restaurant “Les Cinc Sènies, al Veïnat de Mata 59), Ca l’ Oliva (Sot de l’ Hospital 2), tots ells prou coneguts.

 

 

 



[1] Per a veure jaciments arqueològics de la zona, cercar i consultar a http://cultura.gencat.cat/invarque/Fitxainvarque.asp?cbComarca_1=+&cbComarca_2=+&cbPoblacio_1=+&cbPoblacio_2=+&cbTipus_1=+&cbTipus_2=+&cbTipus_3=+&cbTipus_4=+&cbCrono_1=09.&cbCrono_2=+&cbCrono_3=+&cbCrono_4=+&Proteccio=+&Cercar=Cerca&NRegistre=1664&idregistre=19764

[2] http://mataro.salir.com/restaurante_el_delfin

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs