Cookie Consent by Free Privacy Policy website

CASAS, EMPRESA

 

Empresa d’ autobusos i servei d’ autocars, que tenia originàriament la seva seu, al Camí Ral de Mataró, al davant mateix de la Rambla. Cobria el servei de transports de viatgers entre Mataró i moltes poblacions de la comarca del Maresme i entre Mataró i Barcelona. [1] Les seves instal.lacions i les corresponents zones d’ aparcaments dels autocars es van localitzar després al carrer de la Remallaire núm. 17, a l’ espai que formen la Riera d’ Argentona, la línia del ferrocarril i el Passeig de Marina.

La originària companya d’autobusos Casas fou adquirida l’ any 1996 pel Grup Martí (de Sabadell) i Renom (de Cerdanyola). Renovada la flota i amb nous serveis i itineraris, l’ empresa uneix avui també les principals localitats del Maresme amb Barcelona capital i també amb les Universitats Autònoma (de Bellaterra) i de Barcelona (Pedralbes).

L’ empresa ofereix també serveis discrecionals.[2] A principis de segle tenia una seixantena de treballadors. També una gestoria –ubicada al Camí Ral 389- estava relacionada amb l’ empresa.

 

 

 



[1] Veure “L’ Abans”. Op. Cit. Pàg. 389.

[2] http://www.sarbus.com/paginas/casas_portada.php

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs