Cookie Consent by Free Privacy Policy website

BOET MATARÓ, A.E.

 

Va néixer el dia 7 de novembre de l’any 1981, amb el nom d’Unió Esportiva Bàsquet (Pla d’en Boet). L’associació de veïns del barri amb la presidència de Joaquim Navarro va ser la impulsora de la formació d’un primer equip, de categoria Cadet Femení, que va jugar en el campionat del baix Maresme en la temporada 81/82. Uns dies més tard també es va formar un grup de nois en categoria Cadet.

Ja en la temporada 82/83, la Unió Esportiva Bàsquet es va integrar en un projecte global del barri organitzat per A.A.V.V. i les escoles Camí del Mig, Torre Llauder, com va ser E.I.E (Escoles d’Iniciació Esportiva). Es va muntar una coordinadora d’entitats amb la presència del Sr. Francisco León, membre de l’A.A.V.V. i ja es va començar a utilitzar el taronja com color simbòlic del barri del Pla d’en Boet.

El 10 de setembre de 1983, es constituí oficialment el club ” Pla d’en Boet “, amb l’objectiu de fomentar la pràctica del basquetbol, del futbol sala i del voleibol, amb el domicili social de l’escola pública Camí del Mig. El Pavelló Eusebi Millan s’ inauguraria el dia 16 de Març de 1985. [1]

 

 

 



[1] http://www.aeboetmataro.com/historia-del-boet/

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs