Cookie Consent by Free Privacy Policy website

ALUM, FUSTERIA

 

Joan havia instal.lat el seu taller al carrer de Sant Josep 16. Associat amb un industrial fuster –Eduard Valls i Bruguera- s’ instal.là després a la Riera de Cirera, fent cantonada amb el carrer Massevà. Posteriorment separarien l'empresa, dividint el local del taller. Joan Alum i Monté s'havia casat, en primeres núpcies, amb Enriqueta Mir i Pons, i, en segones núpcies, amb la seva cunyada Angeleta Mir i Pons. Joan Alum i Monte va morir el 1960, a l'edat de 84 anys.

Per la seva banda, Eduard Valls i Bruguera s'havia casat, en primeres núpcies, amb Matilde Fadó i Comas i després amb Maria Gri i Boada. Eduard Valls i Bruguera, que va morir el 1945, als 70 anys, va traspassar el seu taller a Lluís Banchs i Rossell, que havia estat encarregat seu.[1]

 

 

 



[1] Fusteries de Mataró, constatades als anys trenta, serien les de M. Batlle, de Francesc Dansa o de Josep Roca (al carrer Fermí Galán, ara Camí Ral); les de Esteve Mach i R.Ciudad (al carrer de Lepant); les de Fidel Guinart o Salvador Pagès (al carrer Francesc Macià, ara Argentona); les de Salvador Comas (carrer de Barcelona); d’ Enric Constans (a la Plaça de Cuba o de Pi i Margall); d’ Agustí Estatuet (al carrer de la Palma); d’ Antoni Grané (al carrer Molas); de Josep Lleonart (al carrer Milans); d’ Antoni Olives (al carrer Beat Oriol); de Ramon Oriach (al carrer de Sant Agustí); de Joan Recto (al carrer de la Unió); de Vicenç Ros (al carrer de l’ Hospital); de Mateu Sala (al carrer de Sant Pere); de Serafí Salvañà (al carrer de Sant Felicià) o de Josep Tossas (al carrer dels Àngels).

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs