Nota: Si llegiu aquest missatge és perquè no podeu visualitzar els arxius CSS vinculats a la pàgina o perquè utilitzeu un navegador que no compleix els estàndards.

Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

Actualitat

Enrere

Jornades Europees de Patrimoni 2019 a Santa Maria

Jornades Europees de Patrimoni 2019 a Santa Maria

Actes organitzats pel Museu Arxiu de Santa Maria, el Grup de campaners de Santa Maria i l'Associació de Cultura Popular Els Garrofers.

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2019, a Santa Maria s’organitzen dues activitats: El divendres 11 d’octubre: Concert comentat Concert comentat "El Flabiol / A Mataró / 300 anys", a càrrec de l’Associació de Cultura Popular Els Garrofers. Serà a les 19 h a la sala polivalent del Museu Arxiu de Santa Maria, carrer de Beata Maria, 3. És una activitat gratuïta. L’aforament és limitat. Es tracta d’un concert comentat de flabiol i tamborí, acompanyat de sac de gemecs i acordió, que tindrà lloc com a cloenda de l'exposició "El flabiol / A Mataró / 300 anys". Hom repassarà la història d'aquesta combinació instrumental amb peces musicals il·lustratives i mostrarà com a Mataró els flabiolaires han estat presents en la vida de la ciutat almenys des de fa 300 anys. El dissabte 12 d’octubre: Visites al campanar de Santa Maria Visites comentades al món interior del so centenari de les campanes. L'evolució del campanar al llarg del segles i les belles panoràmiques de la ciutat de Mataró des de l'alçada. Inscripcions prèvies a l'Oficina Municipal de Turisme. Riera 48. Reserves: Tel. 937 582 698 o a/e turisme@ajmataro.cat, o a peu de campanar el mateix dia (si quedessin places). Lloc de trobada: porta principal de la basílica de Santa Maria. Horari dels torns: 10 h, 11 h, 12 h, 13 h. Activitat gratuïta. Us convidem a assitir-hi.

Enrere

 © 2006  Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró  •  Fet amb Xhtml i Css