Cookie Consent by Free Privacy Policy website

VEÏNS DE MATARÓ, FEDERACIÓ D’ ASSOCIACIONS DE

 

Té la seva seu social al carrer de Jaume Ibran núm. 1. Tal com el seu nom indica, és l’ organisme que aglutina les diferents associacions veïnals de la ciutat.

Les associacions de veïns vetllen per qualsevol aspecte que pugui influir directament en la vida ciutadana (problemàtiques econòmiques i socials, aspectes relacionats amb l’ urbanisme i amb els serveis municipals, etc…) dels habitant d’ un sector.

Són múltiples les associacions d’ aquest caire espargides per la ciutat. Corresponen generalment a espais clarament definits i diferenciats del seu entorn.[1]

 

 

 



[1] Altres associacions de veïns que han anat formant-se han estat: La Casa de la Palmera (al carrer Campeny); la del Camí de la Serra (Torrent d'en Pregària,6); de l'entorn de Can Vilardell (Camí de Can Vilardell, 35); de Cerdanyola (Ramon Berenguer II, 82-84; València 92-94); de Cirera (Carretera de Cirera, 33); de l'Havana i rodalies (Passeig del Callao, 1); de la Llàntia (Galícia, 56); de Mataró Centre (Ibran, 1); de Molins-Torner-Primer de Maig (Nicolau Guanyabens, 23-25); de Nova Mataró (Dinamarca, 10-12); del Palau (Siete Partidas, 54-56 i més tard al núm. 2); del Parc de l'Alegria (Vallès, 34); de Peramàs-Esmandies (Ronda O' Donnell, 94); del Pla d'en Boet (Francesc Macià, 103); de Rocafonda-Esperança-Ciutat Jardí (Santiago Rusiñol, 23); de les Santes-Escorxador-Palau (Prat de la Riba 110); de Vista Alegre (Vista Alegre,5); del Casc Antic (Can Xammar, 3) i del PolígonMata-Rocafonda (Gènere de Punt, 6).

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs