Cookie Consent by Free Privacy Policy website

SERRAS, SASTRERIA

 

Cèntrica i coneguda botiga de confeccions, camiseria, esports, joguines, perfumeria, sabateria, etc… que es troba a la Rambla de Mataró, amb entrada també pel carrer de Santa Teresa, concretament al número 52.

L’ any 1968 obrí un nou establiment ("Milton' s"), a la mateixa Rambla. Encara més tard, un altre, a Cerdanyola, a l’ Avinguda Puig i Cadafalch 208.[1]

Florenci Serras i Corominas, fill d’ Enric Serras i Pascual, de Sant Hilari, i de Mercè Corominas i Ginabreda, estava casat amb Mercè Rigalt i Martí [2]. Fills seus serien Montserrat, Lluís, Enric i Florenci.

Florenci Serras i Corominas va morir el 1998, als 77 anys. Germans seus serien Pere ("Alcuí", monjo de Montserrat, mort el 2009, als 84 anys); Enric (mort el 2009, als 79 anys, que va ser durant un temps President de la Unió de Botiguers) [3] i Manuel.

 

 

 



[1] Per veure un bon treball sobre centres comercials de Mataró (moda, calçat, electrodomèstics, pastisseries, restaurants, etc... etc...), consultar http://www.capgros.com/especials/ciutat.pdf

[2] Mercè Rigalt i Martí és l' autora del llibre "La meva vida a Mataró. Records, viatges i vivències (1948-2001)". La Impremta d' Argentona.. Juny, 2001. En ell s' hi troben tot un munt de referències a la família Serras.

[3] http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=21019

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs