Cookie Consent by Free Privacy Policy website

 

 

 

OPTINOVA

 

Centre d’ optometria, contactologia, audiometria… (també Òptica Andorrana) situat als carrers de Goya 117 i de Santa Teresa 20.[1] Va ser fundada l’ any 1984.[2]

També serien coneguts altres centres d’ òptica, relativament propers a l’ adreça esmentada: Ximenes Òptics (Barcelona, 1), Amplifon Centres Auditius (Muralla de Sant Llorenç, 22), Clínica Badia i Tchin Afflelou (Barcelona, 12-14 i 31, respectivament), Centre Brock (Sant Benet, 4), Cottet Òptics i Cottet Sol (La Rambla, 40 i 18, respectivament), Mó (Sant Josep 19) i Oliver Òptics (Plaça de Cuba, 1).

 

 

 

ORACIÓ A L’ HORT, CONFRARIA DE L’

 

El seu origen es remunta als anys quaranta, essent-ne els iniciadors els Franciscans Conventuals de l’ Orde de Ntra. Sra. de Montserrat que tenia la seva residència a la Rda. Prim, cantonada amb el carrer M. Biada.

En desaparèixer el convent, la imatge va ser traslladada a la Parròquia de Sant Josep però, degut a l’ excessiu pes, els confrares decidiren encarregar un nou grup escultor d’ aquest misteri, que s’ estrenà l’ any 1995.

Actualment la confraria té la seva seu a l’ església del Sagrat Cor, al carrer d’ Aribau 4, a la zona de Peramàs-Esmandies. [3]

 

 

 



[1] També seu al carrer Goya 117. Una òptica propera al carrer de Goya va ser la de Sílvia Fandlos (al de Velázquez, 76).

[2] http://www.puntex.es/salud/ficha/293215786/establecimiento/29/1/barcelona/mataro/opticas/optinova

[3] http://setmanasantamataro.blogspot.com.es/p/les-confraries-germandats-i-armats-de.html

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs