Cookie Consent by Free Privacy Policy website

CÀRITAS INTERPARROQUIAL DE MATARÓ

 

També coneguda per les inicials CIM, és una entitat sense ànim de lucre, que treballa per a reduir el risc de la pobresa. Més de 200 voluntaris donen el seu suport en diferents àmbits i amb un objectiu comú: Ajudar a qui més ho necessita i en concret a tota persona realment en risc d’ exclusió social. També ofereix reforç escolar, formació, inserció laboral, ajuda psicològica i jurídica, etc… eines que permeten aconseguir aquests objectius.

Càritas Interparroquial de Mataró gestiona també per a la gent gran sense recursos i sense suport familiar la Residència Torre Llauder, que es troba al carrer Sant Valentí i col.labora amb altres serveis o entitats d’ ajuda social i humana. L’ eslògan de l’ entitat és “Ajuda’ns a ajudar”.

El CIM actua en estreta col.laboració amb els serveis d’ assistència de les set parròquies mataronines i d’ altres centres de culte. També treballa per a organitzar un millor servei d’ atenció, en el tema dels aliments i de la roba. [1] Té la seva seu a l’ Esplanada de les Caputxines.

 

 

 



[1] http://caritasmataro.org/

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs