Cookie Consent by Free Privacy Policy website

BARCELÓ, GESTORIA

 

Està situada al Camí de la Geganta, a poca distància de la Plaça de Granollers. Inicialment la gestoria es trobava al carrer d’ Argentona. És una de les més conegudes i antigues de la ciutat.

L'any 1957, al obtenir el títol de Gestor Administratiu, en Miquel Barceló i Bosch amplià la seva activitat professional amb l'assessorament administratiu, fiscal i laboral. Anys més tard i de cara a la seva imminent jubilació, es constituí l'actual Gestoria Barceló SL.[1] També ofereix serveis en el terreny de les assegurances així com en l’ administració de finques.

Altres gestories prou conegudes de Mataró han estat o són Roy-Assessors (Av. Jaume Recoder, 65), Lladó (Argentona 8 i després Plaça del Forn del Vidre 3), Ramon Gómez (Camí de la Geganta 1), Belmonte (Bobinadora, 1), Beltran (Alfons Xè, 64), Casas (Camí Ral, 792), Luís (Camí Ral, 336), L’ Esplanada (L’ Esplanada 44), Gestomar (Castaños, 121), Rifosa (Isern, 50), BL Economistes (Barcelona 12), Àkteon (Altafulla 8) o Daniel Alsina Colomer (Pacheco 15).[2]

 

 

 



[1] http://www.gestoriabarcelo.com/

[2] Per consultar anunciants per categories, veure www.guiacapgrosdemataro.com

<<<=== Retorn pàgina principal Mataró: Noms de llocs